Maros megyei kastélyok és udvarházak – Fotópályázatot hirdettek

A Visit Maros Egyesület fotópályázatot hirdet Maros megyei kastélyok és udvarházak címmel a Kastélyok éve – tematikus turisztikai és kulturális népszerűsítési program keretében.

A Maros megyei kastélyok és udvarházak című pályázat célja, hogy megörökítse és bemutassa a Maros megyei sokszínű épített örökséget: kastélyokat, várakat, kúriákat, hisz országos szinten a ebben a megyében található a legtöbb kastély és kúria – áll az egyesület szerkesztőségünknek küldött közleményében.

Fotó forrása: a marosvécsi Kemény-várkastély facebook-oldala

Azok fényképeit várják, akik saját fotóikon keresztül szeretnék másoknak is megmutatni Maros megye sokszínű kulturális örökségét. A pályázaton hivatásosak és amatőrök egyaránt részt vehetnek, foglalkozástól, életkortól, lakhelytől és állampolgárságtól függetlenül, még kiskorú is jelentkezhet a szülők írásos beleegyezésével.

A szervezők közleménye szerint a beérkezett fotók legjobbjaiból kiállítást szerveznek. A képeket 2023. augusztus 6-áig várják, és a Vásárhelyi Forgatag rendezvénysorozat keretében díjazzák. A fődíj egy éjszaka vacsorával, spa-belépővel két személy részére a marosugrai Haller Kastélyszállóban, a második díj egy 500 lej értékű utalvány szovátai üdülőközpontban, a harmadik díj pedig egy kétszemélyes vacsora.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?