Disznótoros mulatságra hív a Tokos zenekar

Január 13-án szombaton egy igazi ízes, muzsikával, tánccal és jó kedvvel teli hagyományos disznóvágásra és disznótoros mulatságra várja az érdeklődőket Válaszútra a Tokos zenekar.

Hagyományos disznóvágásra és disznótoros vacsorára kerül sor január 13-án Válaszúton. A Tokos zenekar jóvoltából muzsikával és tánccal megfűszerezett esemény reggel 8 órától veszi kezdetét a válaszúti Kallós Zoltán Alapívány székhelyén. A távolabbról érkező vendégek számára kisbuszok közlekednek a Kolozsvári Repülőtérről.

Fotó: Tokos zenekar Facebook-oldal

A rendezvény teljes időtartamára szóló napijegy 100 lejbe kerül, mely tartalmazza a buszjegyet, a reggelit, az ebédet, a disznótoros vacsorát és a pálinkát is. Azok számára, akik csak az esti órákban csatlakoznának a mulatsághoz, 18 óra után 40 lejbe kerül a belépő.

A rendezvényen szállásfoglalásra is van lehetőség, ezzel kapcsolatban Vajas Albertnél lehet érdeklődni a 0040741677615-ös telefonszámon.

Az eseményre a helyek száma korlátozott, maximum 100 főt tudnak fogadni, így a részvétel regisztrációhoz kötött. Az űrlap kitöltését követően a szervezők telefonon veszik fel a kapcsolatot az érdeklődőkkel.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?