Betegség miatt elmarad az Anconai szerelmesek öt előadása Szatmárnémetiben

Az Anconai szerelmesek című, szilveszterkor bemutatott produkció január 4. és 8. közötti előadásai betegség miatt elmaradnak, közölte hétfőn a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata.

Az intézmény közleménye szerint a január 4-re és 5-re tervezett bérletszünetes előadásra jeggyel rendelkezők belépőit visszaváltják, a bérletes előadások közönsége pedig egy későbbi időpontban láthatja majd a zenés vígjátékot. A pontos időpontról a bérleteseket tájékoztatni fogják.Anconai szerelmesek (r. Lendvai Zoltán) | fotó: a Harag György Társulat Facebook-oldala

A színház honlapja szerint legközelebb január 12-én délután négy órától adják elő az Anconai szerelmeseket, további alkalmak január 29-én és 30-án lesznek.

Vajda Katalin darabját 20 év után játssza ismét a szatmári társulat, most Lendvai Zoltán rendező színrevitelében. A produkció az 1960-as, 1970-es évek Olaszországát idézi meg mind díszletekben és jelmezekben, mind pedig dalokban, a beharangozó szerint pedig igazi kikapcsolódást ígér.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?