Március végéig érvényesek a 2019/2020-as évadra szóló bérletek a szatmári színházban

Az elmaradt előadások miatt kárpótolná bérleteseit a szatmári Harag György Társulat: bizonyos előadásokra 2021. március 31-ig érvényesek a 2019/2020-as évadra szóló bérletek, közölte a színház. FRISSÍTÉS: több októberi előadás is elmarad.

„A járványügyi rendelkezések enyhítésével, mégis szigorú intézkedések betartásával lehetőség van újra színpadra lépni, a Harag György Társulat pedig azt tűzte ki célul, hogy a lehetőségekhez mérten kárpótolja bérleteseit. A műsorban szereplő előadásokat a bérletesek előregisztrációt követően tekinthetik meg. Sokan éltek és élnek is a lehetőséggel” – írják a közleményben.A korábbi bérletek nem érvényesek a társulat december 20. és január 10. között játszott előadásaira, valamint az Illatszertár című, tervezett produkcióra sem, ezeket kizárólag jeggyel tekinthetik meg az érdeklődők. Viszont a 2019/2020-as évadban bérlettel rendelkezők – szintén bérletük felmutatásával – kedvezményes áron juthatnak hozzá az új bemutatókra szóló jegyekhez.

„Azt javasoljuk, hogy aki csak teheti, használja ki a lehetőséget, és vegyen részt előadásainkon – semmiképp sem szeretnénk, hogy a közönségünk rossz emlékekkel gondoljon ránk az elmaradt bérletházak miatt. A következő időszakban továbbra is változatos előadáskínálat szerepel majd műsorunkon, és egy új produkció bemutatására is készülünk, melynek rendezője Ovidiu Caita, a Mihai Raicu Társulat művészeti igazgatója” – nyilatkozta Bessenyei Gedő István társulatigazgató.

Jegyet váltani, illetve előregisztrációval részt venni a hét folyamán a következő nagyszínpadi előadásokon lehet:

  • október 21., szerda, 19 óra – Pénz az égből, Északi Színház
  • október 23., péntek, 19 óra – A 0. kilométerkőnél, Északi Színház
  • október 24., szombat, 19 óra – Semmit se bánok, Északi Színház

Az előadásra jegyek kizárólag elővételben a Szatmárnémeti Északi Színház Horea utcai jegypénztárában válthatók. A bérletesek pedig a szervezes.harag@gmail.com-os emailcímen, a 0261-712-106 telefonszámon, vagy személyesen, az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában regisztrálhatnak. A jegyiroda hétköznaponként 10 és 17 óra között, szombaton pedig 10 és 13 óra között tart nyitva. A Harag György Társulat közönségszervezői ebben a periódusban várják az előregisztrációról szóló megkereséseket is.

FRISSÍTÉS: Elmaradnak az előadások

Betegség miatt a Harag György Társulat több, a közeljövőben műsoron szereplő előadása is elmarad. Későbbi időpontban lesznek láthatóak az október 21-re tervezett Pénz az égből, az október 23-ra tervezett A 0. kilométerkőnél és az október 24-re tervezett Semmit se bánok című előadások, elmaradnak továbbá a Nagykárolyban október 27-re, 28-ra ás 29-re tervezett A 0. kilométerkőnél című bérletpótló előadások is, közölte a színház.

A közlemény szerint október 27-én Nagykárolyban, bérletszünetben lesz látható a Jövőre, veled, ugyanitt című romantikus vígjáték, október 28-án pedig Szatmárnémetiben látható újra ez a nagy sikerrel játszott produkció.

Az elmaradó előadásokra megváltott jegyek az Északi Színház jegyirodájában, illetve a Nagykárolyi Kulturális Központban visszaválthatók, az online vásárolt jegyek árát a rendszer automatikusan visszautalja a vásárlóknak.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?