Próbára teszik rekeszizmainkat a Partiumi Magyar Napok szervezői

Próbára teszik a rekeszizmainkat a 16. Partiumi Magyar Napok szervezői, ugyanis a magyar stand-up comedy műfaj nagymestereit hívják meg Szatmárnémetibe.

A Kossuth-kert Nagysátrában augusztus 25-én péntek este 22 órai kezdettel fellép a VIII. Erdélyi Humorfesztivál különdíjasa, a bihardiószegi Kun Zsolt, majd őt követi a Dumaszínház humoristája, a Showder klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré fellépője, Ricsifiú, azaz Kertész Ricsi, aki színészből lett komédiás, ismerős hangú vicces ember.

Augusztus 26-án, ugyancsak a Nagysátorban 21.30-tól Zsók Levente nevetteti a közönséget. Ő versmondónak indult, humorista lett. Egy lány miatt ment szociológusnak, de a szerelemmel a tanulásnak is vége lett, majd jött az új szenvedély, a stand-up comedy. A Showder Klub fellépője, a Comedy Central sztárja, a Dumaszínház „erdélyi munkacsoportjának” benjáminja, a humor-szakács, akit kínáltak már pálinkával és gólyával is.A szombati nevettető estet Dolák-Saly Róbert humorista, a L’art pour l’art Társulat tagja zárja, akinek a műsorában szerepel majd a híres Besenyő család öregje: Anti bácsi, megjelenik Naftalin Ernő, aki szokása szerint tudományos előadása ürügyén piszkálja a közönséget, és gyakran feltűnik a nagyszájú Leopold-mester, aki a legsikeresebb diafilm-vetítéseit közvetíti élőben. Természetesen a szerző válogat legnépszerűbb abszurd dalaiból is. A közönség olyan klasszikusokat hallhat a műsorban, mint a Szerelmi vallomás, a Vasmacsó, illetve az újabb szerzemények közül a nagysikerű King Kong.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?