Csíkszentkirályon és Gyimesközéplokon tartottak RMDSZ-es tisztújítást

Ünnepélyes momentum is volt a Csíkszentkirályon megtartott tisztújító ülés, ahol újraválasztották Székely Ernő elnököt: oklevéllel köszönték meg a helyi RMDSZ-alapítók munkáját. Gyimesközéplokon Ambrus Róbert-Imre lett a szervezet új elnöke.

 

Székely Ernőt bízta meg újabb elnöki mandátummal a csíkszentkirályi RMDSZ a napokban tartott tisztújító ülésen. Az ülésen Becze István ügyvezető elnök kiemelte, hogy az elmúlt években Csíkszentkirály is jó irányba változott, ami az RMDSZ-es településvezetés érdeme. A régi-új település polgármestereként is dolgozó elnök megköszönte a bizalmat.

Az ülés ünnepélyes momentumot is tartalmazott: meghívták a helyi RMDSZ alapító tagjai is, és megköszönve munkájukat, Székely Ernő és Becze István oklevelet nyújtott át Tiron Tibornak, Benedek Bélának, Szabó Gézának és György Benedeknek.

Új elnöke van az RMDSZ gyimesközéploki helyi szervezetének

 A RMDSZ Gyimesközéploki Helyi Küldöttek Tanácsának tisztújító ülésén Mihók Péter leköszönő elnök elmondta: kilenc évig vezette a helyi szervezetet és úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy átadja a stafétát. Megköszönte a csapatnak az eddigi munkát és a továbbiakban is támogatásáról biztosította őket.

A jelenlévők az elnöki tisztségre Ambrus Róbert-Imrének szavaztak bizalmat. Az új elnök jelezte, szoros csapatmunkában képzeli el a tevékenységet, ehhez kérte a tagság segítségét.

Borboly Csaba területi elnök hozzászólásában bátorította a testületet. Mint mondta, az elmúlt időben rengeteg problémát sikerült Gyimesközéplokon megoldani, amihez legfontosabb az összefogás és a lakossággal való kommunikáció.

 

Kimaradt?