Livingroom Kali Andreával a kolozsvári színházban

Az új évadban is folytatódik a Livingroom beszélgetéssorozat a Kolozsvári Állami Magyar Színházban. A tizenegyedik Livingroom meghívottja Kali Andrea színész – közölte a sétatéri színház.

A beszélgetésre szeptember 29-én, kedden este 10 órától, A vágy című előadást követően kerül sor a színház emeleti előcsarnokában. Házigazda Kántor Melinda és Bodolai Balázs, Laczó Júlia és Orbán Attila pedig ezúttal is ínyencségekkel kedveskedik a résztvevőknek.

Mit jelent erősnek lenni? Mit jelent jónak lenni? Egyesek szerint csak azok tudnak jók lenni, akik erősek. Akik gyengék, azok esetleg olyankor, amikor a körülmények kifogástalanok. Kali Andrea számára a körülmények ritkán voltak kifogástalanok. Tehát, ha valaki komoly megpróbáltatások közepette is tud jó lenni, az azt jelenti, hogy erős. Igazából egész jelenléte ezt az erőt sugallja. Persze, mondhatnánk, a körülmények megedzik az embert... Miközben egyáltalán nem magától értetődő, hogy valaki felülkerekedik. Titokzatos, csendes madonnai szépség, vigyázni kell rá, védeni kell – Melus így írja le a pár évvel ezelőtti Kali Andreát. Ebből mára csak a csendes változott, na meg az, hogy most már senki sem kételkedik abban, hogy a törékeny külső erős lelket rejt. Szeptember 29-én Kántor Melinda fog beszélgetni Kali Andreával, és hátha felteszi azokat a kérdéseket, amiket hosszú barátságuk alatt nem tett fel, de mindig is szeretett volna, már ha van ilyen. Én is beleszólok majd, mert abban reménykedek, hogy többet megtudhatok ennek az erőnek a forrásáról, no meg életről, munkáról. Laczó Juli ismét főz, Orbán Attilával. Várunk, szeretettel.” Bodolai Balázs 

Kapcsolódók

Kimaradt?