Livingroom: emberközelben Balla Szabolccsal

Folytatódik a Livingroom beszélgetéssorozat a kolozsvári színházban. A meghívott ezúttal Balla Szabolcs színész, aki szaxofonozni is fog az este folyamán.

A beszélgetésre október 22-én, szerdán este fél 10-től, a Serena in X-tremis koncertelőadás után kerül sor az emeleti előcsarnokban, a belépés díjtalan.  Az est házigazdái: Bodolai Balázs, Kántor Melinda, Laczó Júlia, aki szakács is – valamint Enyed Károly, aki zongorázik is, és Farkas Loránd, aki basszusgitározik is.

Bodolai Balázs a Livingroom következő vendégéről: „Láttam egy Youtube-videót, ahol Michael Fassbender remekül utánoz hangokat. Balla Szabi is nagyon jól tud hangokat utánozni, lehet, jobban, mint Fassbender. Ha nem jobban, akkor biztos viccesebben. Miért tud Szabi viccesen hangokat utánozni? Talán mert szereti Kovács András Ferenc verseit? A KAF versek olvasása teszi viccessé? Vagy azért olvassa őket, mert igencsak finom hallású lévén képtelen ellenállni a szavak zenéjének? Vagy mindez kultúrhülyeség, és az egyetlen, ami lényegi, az a halak horogra csalogatása, majd a küzdelem, a viaskodás a hallal, akit aztán leszed a horogról, szájon csókol (sic!) és visszaenged a vízbe. A sic! itt, Szabi esetében, azon túl ami, egyebet is jelöl(het), lásd például Csíkszereda. Bár Szabi kocsiján nem láttam SIC, azaz székelyföldes lehúzit. Székely az ilyen? Vagy milyen?” 

Kimaradt?