banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

KOMMforton kívül és belül – online térben tartják meg a 12. Kommunikációs Napokat

Idén első alkalommal online tartják meg a Babeş–Bolyai Tudományegyetem Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Karának, a kommunikáció és közkapcsolatok szak végzős hallgatói által szervezett Kommunikációs Napokat. A konferencia december 4–5-én zajlik.

Mivel a járványügyi helyzet nem engedte meg a szemtől szembeni találkozást, így az otthon melegéből lehet idén követni a konferencia előadásait, tudtuk meg Máthé Krisztinától és Tankó Heléntől, az esemény főszervezőitől.

„A szakmai konferencia címe KOMMforton kívül és belül. Jelentése kettős: egyrészt arra utal, hogy az otthon megfőzött kávéval, rohanás és készülődés nélkül sem késhetünk el a rendezvényről. Másrészt viszont az előadások témáját fedi fel: a konferencia a vírushelyzet és a kommunikációs jelenségek, kommunikációs szakmák közötti viszony vizsgálatára kéri fel az előadókat” – nyilatkozták a főszervezők.

Az előadók között szerepel Dr. Kádár Annamária pszichológus, Nyáry Krisztián író, Ott Anna, a Hadik Kávéház művészeti vezetője, Papp-Váry Árpád, a Budapesti Metropolitan Egyetem habilitált főiskolai tanára, valamit Guld Ádám, a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa és még sokan mások.

banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_LsIDgb8C_webbanner_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?