Telefonon keresik fel idős nézőiket a nagyváradi színészek

Folytatja a magyar költészet napján, szombaton elkezdett kampányát a nagyváradi Szigligeti Színház: telefonon szavalnak bérletes nézőiknek.

A költészetnapi telefonos szolgálat a színházi kényszerszünet alatt, a Szigligeti Színház által szervezett kampány része, amelynek célja, hogy a hűséges nézők és internetes követők ne maradjanak színházi élmény nélkül a kijárási tilalom ideje alatt sem. Mint közleményükben írják, a színház ezúttal nem online térben kívánt megemlékezni a jeles alkalomról, ezért telefonon kereste fel mindazokat az idős nézőket és bérlettel rendelkező személyeket, akik hűséges színházbarátok.A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy minden olyan személy, aki előzetesen nem adta meg telefonszámát a színház munkatársainak, de szeretne részt venni ebben a meglepetésakcióban, az jelezze szándékát a színház Facebook-oldalán.

A Szigligeti Színház ugyanakkor folytatja a #maradjottonnézzélszínházat kampányát, amelynek keretében, az utóbbi évek legsikeresebb előadásainak felvételei mellett hamarosan videóinterjúkat is közzétesznek a színház webes felületein.

Kapcsolódók

Kimaradt?