banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Túl jól sikerült egy angol bűnöző körözési fotója

Egy West Yorkshire-i angol férfi körözési fotója rendkívül népszerű lett a hétvégén az Egyesült Királyságban. A rendőrség kénytelen volt letiltani a Twitter-bejegyzés kommentjeit, mert többen arról érdeklődtek, hogy ha megtalálják a férfit, akkor megtarthatják-e.

A 37 éves Jonathan Cahill csak nemrég szabadult a börtönből, ahol csak a büntetése egy részét töltötte le lopásért, de a West-Yorkshire-i rendőrség szerint a férfi megszegte az ideiglenes szabadlábra helyezésének feltételeit, ezért ellene ismét körözést adtak ki.

Az angol rendőrség a Twitteren is megosztotta a felhívást a férfi fotójával együtt, de a bejegyzés rövid idő alatt rendkívüli népszerűségre tett szert, elkezdtek záporozni a “Ha megtalálom, megtarthatom?” és hasonló jellegű kommentek.

A hatóság kénytelen volt letiltani a kommenteket a bejegyzés alatt, mert a nagy százalékuk ehhez hasonló, vagy durvább volt, és egyáltalán nem vitte előre a nyomozást.

2018-ban történt már hasonló eset, akkor Jeremy Meeks körözési fotóját kapta fel az internet, ami később modellkarriert ért neki.

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?