banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Letartóztatta a rendőrség Mrs World-öt

A Sri Lanka-i rendőrség letartóztatta csütörtökön a Mrs World címet birtokló szépségkirálynőt, mert bántalmazta a színpadon a Mrs Sri Lankának megválasztott nőt – számolt be a BBC.

Az incidens a férjes asszonyok számára fenntartott szépségverseny Sri Lanka-i eredményhirdetésén történt. Mrs Sri Lankának Pushpika De Silvát választották, de csak percekig élvezhette a sikert.

A Mrs World címet birtokló szépségkirálynő, Caroline Jurie ugyanis a mikrofonhoz penderült, és közölte a nézőkkel: De Silva elvált, vagyis nem nyerhetett volna, ezért el kell venni tőle a koronát.

Ezután De Silva fejéről szabályosan lerángatta az ékszert, aztán megkoronázta a második helyezettet. A trónfosztott királynő sértetten levonult a színpadról, az új uralkodó pedig ünnepeltetni kezdte magát.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Nem zavarta az sem, hogy a háta mögött föl-le szaladgáltak a szervezők, akik végül kiderítették, hogy a megválasztott szépségkirálynő nem is vált el, csak külön él a férjétől. Végül elnézést kértek Pushpika De Silvától és visszaadták neki a koronát.

A nő nem érte fel be ennyivel: feljelentést tett a rendőrségen Caroline Jurie ellen, mert a feje a korona elvétele közben megsérült, és kórházi kezelésre is szorult.

banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?