Jótékonysági szépségversenyen képviseli Magyarországot a gyimesközéploki Blága Tünde

Újabb nemzetközi hírű szépségversenyen mutatja meg tehetségét a Csíkszeredában élő, gyimesközéploki származású Blága Tünde. A székelyföldi lány ezúttal Magyarországot képviseli egy, a tajvani kormány által szervezett, a jótékonykodást és a turizmus fellendítését célzó szépségversenyen.

A Global Charity Queen elnevezésű szépségversenyt tavaly tartották meg először, és érdekesség, hogy első alkalommal Románia vihette haza a legszebb lánynak járó címet: a kolozsvári származású 26 éves Eliza Ancău volt a győztes.

Amint Blága Tündétől megtudtuk, a verseny október 4. és 21. között zajlik majd Tajvanon, amelyre a felkészülés nagyon sok időt és energiát igényel, mivel a pontozás már most elkezdődött.

 „A verseny keretében rengeteg úgynevezett alversenyt tartanak, ezek közül néhányra már itthon fel kell készülni. Ilyen többek között a Miss Talent alverseny, amelyben a lányoknak azt kell megmutatniuk, hogy miben a legtehetségesebbek. Vagy ott van a Miss Charity Video, amit szintén itthon kell elkészítenünk, ahogy a Miss Sportra is fel kell készülni fizikailag, illetve bemutatkozó videót kell készíteni” – részletezte a kihívásokat a szépségversenyeken való részvételben már jártas lány.

A helyszínen pedig majd újabb feladatokat kell teljesíteniük, és ahogy a verseny neve is mutatja, a tevékenység nagy hányadát a jótékonykodás teszi majd ki. Erről azonban Tünde még nem tudott pontos információkat megosztani velünk.

Megjegyezte továbbá, hogy mivel Magyarországot képviseli a versenyen, a nemzeti ruhájának a magyar hagyományokat kell tükröznie. Jelen pillanatban ez okoz neki fejtörést, mert még nem találta meg azt a divattervezőt, aki megálmodja neki ezt a ruhát.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?