Nagyváradi lány lett a Nemzet Szépe

Természetesség, empátia, nemzeti öntudat – többek között ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezzen az, aki meg akarja nyerni a Nemzet Szépe versenyt. A június 3-án, a Gödöllői Királyi Kastélyban tartott gálán idén a nagyváradi Fenesi Krisztinának sikerült, így őt választották a legszebbnek.

A több száz jelentkező közül kiválasztott tíz legszebb induló mutathatta meg magát a vasárnapi döntőben, amelyen Fenesi Krisztinát koronázták szépségkirálynővé, udvarhölgye pedig a budapesti Kálvári Múzsa és a sárvári Stankovics Beáta lett.

 

Krisztina Fenesi (@krisztinafenesi) által megosztott bejegyzés,

A Nemzet Szépe versenyen a külső és a belső szépség egyaránt fontos volt. Nem indulhatott például testékszerrel, tetoválással rendelkező versenyző, de a plasztikai műtét és a pornográf jellegű anyag is kizáró ok volt. A versenyzők személyiségjegyei közé kellett tartozzon az empátia, a segítőkészség, a magabiztosság, a nemzeti öntudat és a jó kisugárzás. Ez alapján igyekezett kiválasztani a győztest a zsűri, többek között Orosz Barbara műsorvezető, Fenyő Iván színész és Bus István, a Playboy magyar kiadásának főszerkesztője.

A vasárnapi gálán a versenyzők három különböző ruhában mutatták meg magukat, de kisfilmek is segítettek eldönteni, kinek a fejére kerüljön a korona.

2018-as Nemzet Szépe győztese Fenesi Krisztina, aki 21 éves, Nagyváradon él, pszichológia szakos hallgató. A blogot is író fiatal lány korábban már szülővárosa szépségkirálynőjének is megválasztották.

A Nemzet Szépe 2018-as versenye még nem ért véget, interneten keresztül keresik az idei közönségdíjast, aki Fenesi Krisztinával együtt utazhat Indonéziába, Balira, hogy a Miss Nation nemzetközi mezőnyében képviselje Magyarországot.

Kapcsolódók

Kimaradt?