Vállalkozói műhelyfoglalkozást szerveznek Szatmárnémetiben a cégek megsegítése érdekében

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ ingyenes pályázati tájékoztatót szervez a szatmárnémeti kisvállalkozók, vállalkozások számára.

A bemutató április 15-én, csütörtökön 17 órától lesz a Technológiai és Innovációs Központban. A meghívott szakemberek tájékoztatják a résztvevőket a 2021–2027-es időszakban várható pályázati lehetőségekről, arról, hogy milyen támogatások várhatóak 2021 után, bemutatva azt is, hogyan készítsék fel vállalkozásaikat a pályázásra.

Szó lesz arról is, hogyan érdemes digitalizálni a vállalkozást azért, hogy a pandémia idején is jól működjön. Válaszolnak továbbá arra a kérdésekre, hogyan alkalmazhatók a szoftrobotok, amelyek személyi felügyelet nélkül is dolgoznak, gyorsak és pontosak.

A bemutatót az érvényes járványügyi szabályoknak és törvényeknek megfelelően szervezik, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges: 25 vállalkozó számára tudják biztosítani a helyszíni jelenlétet. Regisztrálni április 14-én, szerdán 15 óráig lehetséges ide kattintva. Az eseményről bővebben itt olvashatnak, vagy hívhatják a 0751/864-493-as telefonszámot.

Kapcsolódók

Kimaradt?