Péntektől lehet értékjegyet igényelni a háztartási gépek roncsprogramjában

Pénteken 10 órakor kezdődött el a háztartási gépek roncsprogramjának első szakasza, amelyben mosógépekre, mosogatóképekre, hűtőszekrényekre és fagyasztókra lehet értékjegyeket lefoglalni.

A Környezetvédelmi Alap (AFM) tájékoztatása szerint az első szakasz költségvetése 25 millió lej. Értékjegyeket június 24-én, péntek 10 órától június 30-án éjfélig, vagy a támogatási keret kimerüléséig lehet foglalni.

A második szakasz július 1-jén, 10 órakor indul, és július 7-éig, vagy a támogatási összeg kimerüléséig tart. Ebben a szakaszban laptopokra és táblagépekre lehet értékjegyet lefoglalni. A támogatási keret 10 millió lej.Fotó: Agerpres

A harmadik szakasz július 8-án, reggel 10 órakor indul, és július 14-éig, vagy a támogatási keret kimerüléséig tart. Ebben a szakaszban légkondicionáló berendezésekre, ruhaszárító gépekre és porszívókra lehet értékjegyet igényelni. A támogatási keret 15 millió lej.

Mosó- és mosogatógépek, légkondicionáló berendezések, hűtők, fagyasztóládák, ruhaszárító gépek lecserélésére 400 lejes, porszívókra 200 lejes, laptopokra 500 lejes, táblagépekre pedig 300 lejes értékjegy jár.

Az utalvány névre szóló és nem ruházható át más személynek. Csak az használhatja fel, akinek a nevére kiállították.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?