Ez ám a lánykérés: gigantikus szalmabálaszívvel hódította meg szíve választottját egy magyar gazda

Az Agroinform cikke szerint a Somogyban gazdálkodó Vati Ferenc 1000 hektáron foglalkozik növénytermesztéssel, 300 hektáron lucernát termel  és 200 limousin húsmarhát is tart. A fiatalamber és kedvese két és fél éve alkotnak egy párt, a szerelmes gazda úgy gondolta, deje megkérnie szíve választottjának kezét.

„Lucernát kaszáltam éppen, amikor elkapott az ihlet és úgy döntöttem, hogy megteszem életem talán legnagyobb lépését” -mesélte a vőlegény a portálnak kiemelve, hogy nem hagyományos lánykérésre készült, valami különlegeset, egyedit akart, olyat, amiben benne van a munkája is.

Fotó forrása: YouTube

Először arra gondolt, hogy tárcsával „beleírja” a telep melletti 100 hektáros terület földjébe a kérdést, hogy „Hozzám jössz feleségül?”- majd helikopterről, együtt megnézik az alkotást, de aztán arra jutott, elég csupán öngamát adnia: azaz rendeznek egy forgatást. Készítenek egy videót a gazdaságról, fókuszban a Case IH Steiger 450 HD-val, ami a gazdaság gépparkjának a zászlós hajója.

„Elmondtam Annának is, hogy csak egy promó videót készítünk, de neki is ott kell lennie. Két munkatársam is szerepel még a videóban, természetesen, ők is tudtak a turpisságról. Anna az utolsó pillanatig semmit sem sejtett…” – idézte fel a történteket a szerelmes fiatal.

Vati Ferenc szíve választottját a gigantikus szalmabálaszív mellett egy arany-gyémánt gyűrűvel és egy csodálatos rózsacsokorral lepte meg – Anna pedig igent mondott.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?