Okosabbá vált a Google képkeresője

Néhány nappal ezelőtt a Google mobilverziója megkapta azt az okosabb képkereső megoldást, amelyet mostanra az asztali verzió is birtokol: a keresett dologról szóló összes információt albumban jeleníti meg az új fejlesztés – számolt be a hvg.hu portál.

Az okosabb képkeresés megkönnyítheti a vásárlók dolgát, ugyanis az új bővítéssel egyetlen képernyőn hasonlíthatók össze a keresési eredmények. Ez az összehasonlítás eddig csak úgy működött, ha különböző böngészőablakokban nyitott meg linkeket a felhasználó.

Kipróbáltuk, tényleg sokkal átláthatóbbá vált a keresés, az információ átböngészése pedig kényelmessé alakult, mindamellett, hogy a változás is látványos. Ha ezentúl rákeresünk egy termékre, akkor a képkereső a kategóriához kapcsolódó összes információt a kiemelt fotó alá rendezi, mintha egy albumban sorakoznának a keresett tárgyak. A kiválasztott kép jobb sarkában található nyilakkal lapozhatunk is a találatok közt. De más is van: ha a találati lista egy képére rákattintunk, a Google néhány rövid információt jelenít meg róla.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?