Vétlen sofőr vesztette életét egy szatmárnémeti tömegbalesetben

Részeg sofőr okozott tömegbalesetet szerdán este a szatmárnémeti Decebal-hídon — saját ötéves kisfia nagyon súlyosan megsérült, egy vétlen sofőr pedig életét vesztette – írja a Friss Újság.

Súlyos közlekedési baleset történt szerdán kora este Szatmárnémetiben a Szamoson átívelő Decebal-hídon. Egy Volkswagen Touareg áttért az ellentétes menetirányú sávba, ahol három, szabályosan haladó autóval ütközött.

Fotó forrása: Szatmári Friss Újság

A rendőrség közölte, hogy a balesetet okozó 36 éves szatmárnémeti sofőr részegen vezetett, a leheletében 0,70 mg/l alkoholszintet mutatott a szonda.

A baleset következtében az egyik vétlen gépkocsivezető a roncsok közé szorult, őt a katasztrófavédelem emelte ki a járműből, kórházba szállították, de nem sikerült megmenteni az életét, belehalt sérüléseibe.

Nagyon súlyos sérüléseket szenvedett a vétkes sofőr ötéves kisfia is, aki az ütközéskor a hátsó ülésről a műszerfalnak csapódott.

Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés és testi sértés, valamint ittas vezetés miatt indítottak bűnügyi eljárást.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?