Életét veszítette a Szatmár megyei férfi az autóbalesetben, három gyermek maradt árván

Súlyos autóbaleset történt hétfő este a Szatmár megyei Gombáspuszta településen: egy 45 éves férfi elveszítette uralmát a járműje felett, nekicsapódott egy hídfőnek, aminek következtében a helyszínen meghalt. A mellette ülő utast súlyos sérülésekkel szállították kórházba – közölte a Szatmár Megyei Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

A tragédia hétfőn este kilenc óra körül történt. A férfi BMW márkájú autójával megcsúszott és hídfőnek csapódott, onnan pedig továbbsodródott és egy kerítés állítottan meg 30 méterrel odébb.

A helyszínre a Szatmár Megyei Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség 11 munkatársa érkezett ki egy műszaki mentésre alkalmas autóval, egy tűzoltókocsival, valamint egy rohammentővel, amelyben intenzív terápiás ellátást is biztosítani tudtak.

Az autó utasának saját erejéből sikerült kimásznia a megrongálódott autóból, mire a mentőegység a helyszínre érkezett. Az autó vezetőjének életét azonban nem sikerült megmenteni, a helyszínen elhunyt, a másik áldozatot a Szatmárnémeti Megyei Sürgősségi Kórházba szállították további vizsgálatokra.

A helyi sajtó értesülései szerint a férfi Batiz községben élt, és három gyermek maradt árván utána.

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?