Új sportcsarnokot építenek Érmihályfalván

A fejlesztési minisztérium támogatásával ezúttal a Bihar megyei Érmihályfalván épül olyan sportcsarnok, amely kézilabdázásra, kosárlabdázásra, teniszezésre és röplabdázásra diákok és felnőttek számára egyaránt alkalmas lesz. A szerződést szerdán írták alá Bukarestben, az építkezés várhatóan egy évet tart – tájékoztat közleményében az RMDSZ.

„A sportban az a jó, hogy ha elég kitartóak vagyunk, a sikerek, az eredmények is utolérnek bennünket. Nyilván motiváló, ha legyőzzük az ellenfelünket, de szerintem nincs jobb érzés annál, mint amikor saját magunkat, saját korlátainkat döntjük meg. A politika nem sport, mert nem mindig sportszerűek a körülmények és az ellenfelek. Ám annyiban mégis van köze hozzá, hogy az elmúlt több mint másfél évben a kormányzati szerepvállalásunkkal sikerült legyőzni korábbi korlátainkat. Ez a továbbiakban is motivál bennünket a fejlesztésekben – legyen szó nagyinfrastruktúráról, településeink oktatási intézményeiről, sportinfrastruktúráról, vagy közművesítésről” – mondta Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes a beruházás kapcsán.

‼️✅ Az RMDSZ által vezetett fejlesztési minisztérium támogatásával ezúttal a Bihar megyei Érmihályfalván épül olyan...

Közzétette: Cseke Attila – 2022. július 27., szerda

„Olyan Erdélyt álmodtunk meg, ahol minden településen minden kisgyermeknek adott a lehetőség az egészséges életre, a sportolásra. Ezt az álmot terveztük valóra váltani akkor, amikor az RMDSZ kormányzati szerepet vállalt, amikor átvettük a fejlesztési minisztériumot. Most pedig minden nap azon dogozunk a minisztériumban, hogy ez a terv megvalósuljon, és minden nap újabb és újabb beruházásról számoljunk be” – nyilatkozta Cseke Attila fejlesztési szaktárcavezető.

A beruházásra több mint 11 millió lejt biztosít a fejlesztési minisztérium.  A sportcsarnok emeletét a nézők számára rendezik be egy 180 férőhelyes lelátóval.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?