banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

Tragédia az Ojtoznál: Adrian Cernea volt országos bajnok autóját elsodorta az ár

Meghalt szombaton egy off-road versenyen részt vevő pilóta, miután autójával az Ojtoz folyóba borult - tájékoztatott Ioan Leonard Bulai Bákó megyei prefektus. A Román Autósport-szövetség közlése szerint Adrian Cernea egykori országos bajnok vesztette életét, autóját elsodorta a megáradt folyó. A segédpilóta megsérült.

A baleset a Bákó megyei Sóspatak (Sarata) és a Kovászna megyei Bereck között történt, egy nehezen megközelíthető helyen, ahol térerő sincsen.Fotó: ISU

A Román Autósport-szövetség Facebook-oldalán közölte a hírt, miszerint a hazai off road bajnoki sorozat szombati etapján életét vesztette Adrian Cernea korábbi országos bajnok. Közleményük szerint Cernea és Alex Tache autója egy völgyön haladt keresztül, amikor elsodorta egy hirtelen jött ár. A segédpilótát sikerült kimenteni, Adrian Cernea azonban az elsodort autóban rekedt.

A versenyt megszakították, és mind a közelben levő versenyzők, mind a katasztrófavédelem munkatársai a keresésére indultak. Holttestére néhány száz méterrel odébb találtak rá.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

A Bákó megyei katasztrófavédelmi felügyelőség sajtószóvivője, Andrei Grecu szerint a 35 éves sérültet kórházba szállították

Kapcsolódók

Kimaradt?