banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Több mint 15 ezer ember építi az Untold „mesevilágát”

Csütörtökön kezdődik az Untold fesztivál, amely során több mint 250 romániai és külföldi művész szórakoztatja a résztvevőket. A négy nap és négy éjszaka alatt a szervezők és hatóságok együtt dolgoznak, hogy mindenki biztonságban fesztiválozhasson Románia egyik legnagyobb rendezvényén.

Fotó: Az Untold Facebook-oldala

A belügyminisztérium több ezer munkatársa, a rendőrség, a csendőrség, a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) végig jelen lesz és gondoskodik arról, hogy a szabályokat betartsák a résztvevők – írják közleményükben az Untold szervezői. Emellett a fesztivál területén két mobil kórházat és három elsősegélynyújtó pontot is létrehoznak.

A fesztivál területe 235 ezer négyzetméter és több százezer fesztiválozót várnak a világ minden részéről. A nagyszínpad 32 méter magas, 110 méter széles és súlya meghaladja az 500 tonnát. Több mint 15 ezer ember építi a „mesevilágot” és a díszleteket a fesztivál területén. Az Untold idei témája egyébként a Fény főnixe, amely a nagyszínpad dekorációjában is visszaköszön majd.  

Fesztiválozók, figyelem: érdemes az online check-in lehetőséget választani, mert a helyszínen történő bejelentkezésért 25 eurós díjat kell fizetni a jegyértékesítő pontok valamelyikén. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a karszalagokat csak az érvényes vonalkóddal ellátott jegy vagy bérlet alapján, illetve a személyazonossági igazolvány felmutatásával válthatják ki.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?