banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Hamarosan kezdődik az Untold: hasznos tudnivalók a fesztiválozóknak

Augusztus 3-án, csütörtökön 16 órakor nyitja meg kapuit az Untold fesztivál. A szervezők fontos információkat közöltek a rendezvényre való bejutásról, a fizetési rendszerről és azt tanácsolják a fesztiválozóknak, hogy válasszák az online Check-in és Top-up lehetőséget, hogy elkerüljék a várakozást.

Az online Check-in lehetőség már él, és érdemes ezt választani, mert a helyszínen történő bejelentkezésért 25 eurós díjat kell fizetni a jegyértékesítő pontok valamelyikén. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a karszalagokat csak az érvényes vonalkóddal ellátott jegy vagy bérlet alapján, illetve a személyazonossági igazolvány felmutatásával válthatják ki.

Fotó: Zsizsmann Erika

Ha a bérlet tulajdonosa át kívánja ruházni a jegyét egy másik személyre, az online fiókjában ki kell választania a jegyátadás opciót. Ezt követően meg kell adnia annak a személynek az adatait, aki a jegyet átveszi (név, e-mail cím, telefonszám, város) és gondoskodnia kell arról, hogy a generált jegy (PDF) eljusson az új címzetthez.

A sikeres bejelentkezés után a fesztiválozók online is feltölthetnek pénzt a karszalagjaikra, de ezt a fesztivál területén is megtehetik. Azok, akik pénzt tettek a karszalagokra, de nem költötték el, bármelyik feltöltőpontnál visszakérhetik a megmaradt összeget.

Az Untoldon idén is biztosítanak tárolóhelyeket, ezeket közvetlenül a beléptető pont után helyezik ki. A fesztiválozók 150 lejért bérelhetnek egy szekrényt a fesztivál mind a 4 napjára, vagy 50 lejért egy napra.

A 18 év alattiaknak a belépő mellett a személyi igazolványt és a szülői beleegyezést igazoló dokumentumot is fel kell mutatniuk, ez letölthető erre a linkre kattintva. A 14 év alatti kiskorúakat a szülőknek el kell kísérniük a fesztiválra és nekik is érvényes jegyet kell felmutatniuk. A 7 év alatti gyermekek ingyen beléphetnek az Untoldra.

Az bérlettel és a VIP-belépővel rendelkező, online bejelentkezett fesztiválozók július 29. és július 31. között átvehetik a karszalagokat a Iulius Mall bevásárlóközpontnál 12 és 22 óra között. A napi jeggyel rendelkezők augusztus 1-2. között a Sétetéren, 15 és 22 óra között.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?