Szén-monoxid-mérgezésben meghalt két fiatal Kolozsváron

 

Szén-monoxid-mérgezés végzett Kolozsváron egy 21 és egy 27 éves fiatallal. Az áldozatokat pénteken találták meg. Mindketten egy Híd (Regele Ferdinand) utcai bérelt szobában tartózkodtak, a helyiséget pedig gázkazánnal fűtötték, ez a berendezés hibásodhatott meg és okozta a két fiatal halálát. A lakás közelében lévő üzlet elárusítója is rosszul lett a gázszagtól, őt kórházba szállították.

A kolozsvári rendőrkapitányság közölte, csütörtökön értesítették őket arról, hogy egy 21 esztendős, Zsuk (Jucu) községbeli fiatal elutazott Kolozsvárra, de nem tért haza.

A helyszíni vizsgálatok és az fiatalok holttesteinek azonosítása után kiderült, hogy az egyik áldozat az a 21 éves fiatalember, akinek az eltűnését előző nap jelentették. A 27 éves fiatal galaci volt.

A rendőrség bűnügyi osztálya in rem indított vizsgálatot az ügyben, azonban az elsődleges vizsgálatok szerint kizárták az idegenkezűséget. A két fiatal holttestét a törvényszéki orvostani intézetve szállították, hogy boncolás után megállapíthassák haláluk körülményeit és pontos idejét.

(Nyitókép forrása: román rendőrség)

 

Kapcsolódók

Kimaradt?