Szabadtéri műjégpályát nyitnak Borszéken

A tervek szerint a jövő hét második felében helyezik üzembe és március végéig várja a vendégeket a Borszéken felépített műjégpálya.

Műjégpálya bérlése mellett döntött a borszéki önkormányzat, a 30X10 méteres pálya építése megfelelő ütemben halad, és feltehetően jövő hét második felére lesz üzemképes – tudtuk meg a városháza sajtószolgálatától.

A pályát a téli szezon idejére bérlik, a tervek szerint március végéig lehet majd használni. Az elképzelések szerint másfél órás blokkokban lehet majd korcsolyázni, minden páratlan órakor kezdhet újabb csoport. A létesítményt a polgármesteri hivatal cége, a Dezvoltare Urbana Srl. működteti majd.

A tervezett nyitvatartás 11–21 óra között lesz. A belépőjegy felnőtteknek 15 lejbe, gyerekeknek 10 lejbe kerül, korcsolya bérlésére is lesz lehetőség 15 lej ellenében. A Borszék kártya tulajdonosai, amelyet borszéki lahellyel rendelkezők igényelhetnek, hétközben 35, hétvégén 20 százalékos kedvezményben részesülnek, a kedvezmény csak a jégfelület használatára érvényes – mondták el a kezdeményező borszéki önkormányzat munkatársai.

(Borítókép: Borszékváros önkormányzata)

Kapcsolódók

Kimaradt?