Folytatódik a borszéki wellnessközpont építése

Hargita Megye Tanácsa kiírta a közbeszerzést a borszéki wellnessközpont belsőépítészeti munkálataira. A közbeszerzésen meghirdetett beruházás összege áfa nélkül több mint 1,7 millió lej. A cégek május 17-ig jelentkezhetnek ajánlatukkal.

Prioritásnak tartja Hargita megye vezetése a térség turisztikai fejlesztéseinek támogatását – fejtette ki csütörtökön Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

„A munkálatok befejezéséhez társulási szerződést kötöttünk tavaly novemberben. Most egy újabb fontos lépéshez értünk, hiszen meghirdettük a pályázatot a bútorzat beszerzésére. Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy a wellnessközpontban fogadják a vendégeket. Várjuk a Hargita megyei cégeket, itt az ideje az összefogásnak. Jó lehetőség ez helyi vállalkozások támogatására” – mondta a politikus.Sok vendéget vonzhat majd a borszéki wellnessközpont | Fotó: Hargita Megye Tanácsa

„Bízom benne, hogy mihamarabb megnyithatja kapuit a wellnessközpont. Az elmúlt években nagy segítség volt a megyei tanács támogatása. Örvendek, hogy már meghirdettük a közbeszerzést a belsőépítészeti munkálatokra” – számolt be Mik József, Borszék polgármestere.

A közbeszerzésen meghirdetett beruházás összege áfa nélkül több mint 1,7 millió lej. A cégek május 17-ig jelentkezhetnek ajánlatukkal. A kiírás megtekinthető a Hargita Megye Tanácsa közbeszerzéseit összesítő oldalon.

A borszéki beruházásról élő videóban tájékoztatott a helyszínről Borboly Csaba és Mik József.

Kapcsolódók

Kimaradt?