Sepsi Card: közel tízezren igényelték a kedvezménykártyát

Sepsiszentgyörgyön felértékelődhet a helybéli lakosok által igényelhető Sepsi Card nevű kedvezménykártya, miután januártól megdrágultak a belépők az önkormányzat alárendeltségébe tartozó sport- és szabadidős létesítményekbe.

A Sepsi Card kedvezménykártyával rendelkező sepsiszentgyörgyiek ugyanis féláron válthatnak belépőjegyet a sport- és szabadidős létesítményekbe, így a fedett uszodába, a városi strandra, a Sugás Spa-ba, a sóbarlangba, a fedett és szabadtéri korcsolyapályára és a sugásfürdői sípályákra is.

Illusztráció: Kovács Zsolt

A Sepsi Card programot 2021 nyarán vezették be és a Sepsiszentgyörgyön állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkezők, illetve a más településekről származó, de Sepsiszentgyörgyön tanuló diákok és óvodába járó gyermekek is igényelhetik. A sepsiszentgyörgyi városháza sport- és szabadidős létesítményeit működtető Sepsi ReKreatív tájékoztatása szerint az elmúlt időszakban 9568 Sepsi Cardot állítottak ki.

A sport- és szabadidős létesítmények belépőinek drágulása miatt megnőhet az érdeklődés a Sepsi Card iránt. Akik online szeretnék kiváltani a kedvezménykártyát, azoknak a Sepsi ReKreatív oldaláról letölthető igénylőlapot és saját felelősségű nyilatkozatot kell kitölteniük, miszerint nincs tartozásuk a helyi költségvetés felé. Csatolniuk kell a személyazonossági igazolványukat és érvényes diákigazolványukat, valamint egy fényképet, ezeket el kell küldeniük a secretariat@rekreativ.club e-mail címre. Papíralapú kéréseket személyesen lehet benyújtani a fedett uszodában hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között, vagy sepsiszentgyörgyi városháza ügyfélszolgálati irodájában.

Sepsiszentgyörgyön egyébként halmozni is lehet a kedvezményeket, hiszen nagycsaládos kártyák tulajdonosai további 75 százalékos kedvezményt kaphatnak a teljes értékű jegyek árából. Sepsiszentgyörgyön már közel 1200 nagycsaládos kártyát állítottak ki, amely által az érintetteknek ingyenes parkolóhelyeket, a sport- és szabadidős létesítményekbe és kulturális intézményekbe pedig különböző kedvezményeket biztosítanak. A nagycsaládos kártya igényléséhez részletes információkat erre a linkre kattintva találnak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?