banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Összetartó család: két testvér, az anyuka és a nagymama együtt indulnak a választásokon

Egy nagyszebeni polgár a testvérével, édesanyjával és nagymamájával együtt indul a helyhatósági választásokon. A városi önkormányzatba próbálnak mandátumot szerezni, a „Zară, egy egységes család” mottóval.

Ioan Ștefan Zară, a Román Ökológus Párt színeiben Nagyszeben polgármesterjelöltje, de beszállt a helyi önkormányzati képviselői mandátumért folyó választási versenybe is, ahol családtagjaival, azaz testvérével, édesanyjával és nagymamájával együtt indul, közölte szerdán az Agerpres hírügynökség.
„ A család olyan, mint egy kis közösség. Amikor a tagjai közös célok és eszmék érdekében egyesülnek, akkor ez a közösség, a család növekszik. Büszke lehetek arra, hogy a családom mindig mellettem állt politikai törekvéseimben” – mondta Ioan Ștefan Zară.Fotó: Ioan Ștefan Zară Facebook oldala
A férfi a Román Ökológus Párt nagyszebeni helyi listájának első helyén áll, őt követi a megyei szervezet vezetője, a megyei tanács elnökjelöltje, Ioan Gligor. Ugyanezen a listán a 14. helyen, a testvére, Lucian Valentin Zară áll, aki méhészként, jogászként és mérnökként mutatkozik be. Kettejük édesanyja, Lucia Zară nyugdíjas a 19. helyen indul. Az utolsó helyen pedig Maria Nicula, nyugalmazott tanárnő, a nagymamájuk áll.

Ioan Ștefan Zară tanár, és a választási iroda szerint három szakmája is van: jogász, mérnök, közgazdász. Másodszor indul Nagyszeben polgármesteri tisztségéért.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?