banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Oláh Emese RMDSZ-es polgármesterjelölt: Egy olyan Kolozsvárt szeretnék, ahol mindenki otthon érzi magát

Az elmúlt 20 évben a kolozsvári magyar közösség érdekében dolgozott, 7 éve pedig a kincses város alpolgármestere. Azt mondja magáról, hogy látta ezt a várost gyalogosként, biciklisként, motorosként vagy sofőrként. Az Otthonos Kolozsvár számára nemcsak egy koncepció, hanem konkrét eredménye az elmúlt éveknek.

Oláh Emese, az RMDSZ kolozsvári polgármesterjelöltje úgy vallja, hogy egy fenntartható, élhető Kolozsvár azt is jelenti, hogy nem a forgalomban töltjük mindennapjaink nagy részét. Azt is jelenti, hogy tömegközlekedve, biciklivel vagy gyalogosan is elérhető távolságra legyen minden – bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, bevásárlóközpont, játszótér, sportolásra és szabadidő töltésre alkalmas zöldövezet.

„Egy olyan Kolozsvárt szeretnék, ahol minden generáció otthon érzi magát. Ahol mi, magyarok érvényesülni tudunk, akadályok nélkül, saját anyanyelvünkön tudunk boldogulni. Egy olyan otthonos várost, ahol a köztereken magyar feliratok köszönnek vissza, ahol egyértelművé válik, hogy mi, magyarok évszázadok óta építjük, alakítjuk a kincses várost és ez nem fog változni. Egy olyan Kolozsvárt, ahol teljesen természetes a magyar nyelvű oktatás bölcsődétől-, egyetemig, korszerű épületekben, szakképzett kísérők mellett" – fogalmaz a polgármesterjelölt.

Kolozsvár átalakult, fejlődött, biztonságos lett. Egyre több kutatás bizonyítja, hogy Kolozsváron nőtt leginkább az életminőség 5 év alatt, vagy hogy Kolozsvár az egyik legbiztonságosabb európai város. Ezekre az értékekre is támaszkodva dolgozna Kolozsváron polgármesterként csapatával Oláh Emese: egy fenntartható, élhető Kolozsvárért vállaljuk a munkát a következő években is, ezt a munkát szeretnénk folytatni. Terveinkről, a városprogramban olvashatnak, itt.

(Támogatott tartalom.)

Cod AEP: 23240001

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?