banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Nehezen, de eldöntötték: Gabriela Firea a szociáldemokraták jelöltje a bukaresti főpolgármester-tisztségre

A Szociáldemokrata Párt állandó bizottsága egyhangúlag eldöntötte, hogy támogatja a bukaresti főpolgármester-jelöltségét, jelentette be Gabriela Firea, a párt szenátora szerda reggel.

„Köszönöm kollégáimnak a PSD bukaresti állandó bizottságában, akik egyhangú szavazással úgy döntöttek, hogy támogatják jelölésemet Bukarest főpolgármesteri tisztségére. Eltökélt szándékom, hogy újra a város fejlődéséért, a közel négy éve magukra hagyott emberekért dolgozzak, az összes olyan projektért, amelyet a fiókba dobtak, csak azért, mert a szociáldemokrata csapat dolgozott rajtuk" – írta Gabriela Firea, a párt bukaresti elnöke szerdán a Facebookon.

A szociáldemokraták támogatni fogják Robert Negoiță, Daniel Băluță és Cristian Popescu Piedone jelenlegi kerületi polgármesterek jelöltségét is, és a többi szektorban közvélemény-kutatást fognak tartani.

Szerinte a szociáldemokratáknak egyetlen céljuk van Bukarestben: „Megmenteni a fővárost a hamis megmentőktől. A bukaresti embereknek nincs szükségük több kísérletre, több sikertelen próbálkozásra! Ennek a városnak olyan emberekkel kell folytatnia, akik már megmutatták, hogy jó gazdák tudnak lenni, olyan közigazgatási szakemberekkel, akik a fővárosban élő és dolgozó emberek számára hasznos projektekkel álltak elő" – írta Firea.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?