banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Mosdóba zártak egy tizennégy éves kamaszt, a bántalmazót letartóztatták

Három fiatal áldozatául esett egy tizennégy éves fiú Bihar megyében. A rendőrség szerdai közleménye alapján a bántalmazóját, egy 23 éves férfit őrizetbe vettek és előzetes letartóztatás alá helyezték.

Illusztráció | Fotó: Pixabay

A hatóságok közleménye alapján az eset még áprilisban történt, amikor is a most letartóztatott harangmezői (Hidișelu de Sus) férfi két 19 éves helybéli fiú társaságában bántalmazott egy ugyancsak községbeli kamaszt. A kiskorúra a nyárlói (Mierlău) sportpálya területén támadták rá, majd nagyjából két órára bezárták az öltőzők területén lévő, használaton kívüli mosdóba. A rendőrség tájékoztatása szerint mindezt azért tették, mert a 14 éves nem volt hajlandó bizonyos házkörnyéki munkákat elvégezni a 23 éves férfinak.

Utóbbi három nappal a nyárlói eset után Nagyváradon is rátámadt a kiskorúra, az egyik 19 éves társaságában erőszakoskodtak vele az utcán. A gyanú szerint a férfi a gyermek édesanyját is megfenyegette, a lakásuk előtt, még márciusban félemlítette meg.

A 14 éves gyermek öt napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 23 éves elkövetőt harminc napra előzetes letartóztatás alá helyezték. Társai ellen tovább nyomoznak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?