Megnevezte alprefektus-jelöltjét a Krassó-Szörény megyei RMDSZ

Kun Attila Csabát jelöli alprefektusnak az RMDSZ Krassó-Szörény megyei szervezete – közölte Facebook-oldalán a szombati döntés eredményét Kun László resicabányai RMDSZ-elnök.

Mint arról beszámoltunk, a kormánykoalíciót alkotó pártok megegyezésének értelmében a magyar érdekvédelmi szövetség öt erdélyi megyében állíthat prefektust, továbbá 11 megyében – köztük dél-Erdély és a történelmi Bánság egy részét magába foglaló Krassó-Szörényben – alprefektust. a kormány területi megbízottjai és helyetteseik fő feladata a helyi önkormányzatok működésénék felügyelete, a törvényesség betartása.

A megyei RMDSZ jelöltje, Kun Attila Csaba 49 éves, jogi végzettséggel rendelkezik, és dolgozott már mind a köz-, mind a magánszférában.

A Krassó - Szörény RMDSZ megyei szervezete, Kun Atila Csabát javasolta a megye alprefektusi tisztség betöltésére. Kun...

Közzétette: Kun Ladislau László – 2021. február 5., péntek

Eddig azt lehet tudni, hogy az RMDSZ részéről Kolozs megyében Tasnádi Szilárd, Arad megyében pedig Tóth Csaba a prefektusi tisztség várományosa. A többi jelölt kiválasztása még folyamatban van.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?