Hivatalos: Tóth Csabát jelöli Arad megye prefektusi tisztségére az RMDSZ

Az RMDSZ Arad megyei szervezetének Állandó Tanácsa szerdai döntése értelmében Tóth Csabát jelölik az Arad megyei prefektusi tisztségre, amelynek betöltésére a kormánykoalíciót alkotó pártok megegyezésére értelmében az RMDSZ tehet javaslatot.

A 43 éves aradi jogász többször bizonyított a magán- és közszférában is pályafutása során, de a politika sem áll távol tőle – írta csütörtök kora délutáni közleményében az aradi RMDSZ.

Tóth Csaba | Fotó: RMDSZ

Tóth Csaba a jogi tanulmányait és mesteri képzését Aradon végezte, ahol a későbbiekben menedzsment képzésben is részesült. 2005–2010 között a megyei szervezet ügyvezető elnökeként tevékenykedett, 2008–2012 között pedig megyei tanácsosi tisztséget töltött be.

Eddigi szakmai pályafutása során több vállalat vezetőtanácsának volt tagja, párhuzamosan pedig jogi és üzleti tanácsadással foglalkozott magánszemélyként. Kiemelkedő vezetői tapasztalatra tett szert, amikor 2013 márciusában a Fornetti Románia vezérigazgatójának nevezték ki, amelyet a csőd széléről mentett meg – írták.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?