Maszol #Fórum – Befektetés a jövőbe: környezetvédelem

A Maszol #Fórum csütörtök esti élő Facebok-adásába adásában környezetvédelmi témákat boncolgat Varga-Mihály Márton műsorvezető Tánczos Barna tárcavezetővel.

Az eddigi legátfogóbb erdősítési program kezdődik idén Romániában, aminek része többek között az is, hogy húsz évig évente több mint 400 eurót adnak annak, aki erdővel telepíti be a földterületét. A környezetvédelmi minisztérium felvette a harcot a folyószennyezés ellen, a hazai medrek megtisztítása mellett a határon átúszó hulladékok kiszűrése is a tervek között szerepel.

A medve nem játék! Ember és vadállat kapcsolata, a medvepopuláció szabályozása, az ember és a háztáji gazdaságok védelme a medvetámadások ellen – ez is a csütörtökön 20 órakor kezdődő Maszol #Fórum témái között szerepel.

Meghívottunk Tánczos Barna, a Környezetvédelmi, Vízügyi és Erdőgazdálkodási Minisztérium RMDSZ-es tárcavezetője, aki a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdésekre fog válaszolni.

Amennyiben önöknek is kérdéseik vannak, az élő adás alatt tegyék fel azokat hozzászólásban, és mi felolvassuk meghívottunknak, hogy első kézből kapjanak választ.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?