Magyarul is kellemes húsvéti ünnepeket kívánt Klaus Iohannis államfő

Szükségünk van arra a hitre és reménységre, amelyet a feltámadás fénye nyújt nekünk – fogalmazott húsvéti üzenetében a román államfő, majd románul, magyarul és németül is kellemes húsvéti ünnepeket kívánt. 

Klaus Iohannis videoózenetében áldott ünnepeket, megértést és bőséget kívánt azoknak, akik ezen a héten ünneplik a húsvéti ünnepeket.

„Ebben a periódusban minden korábbinál nagyobb szükségünk van arra a hitre és reménységre, amelyet a feltámadás fénye nyújt nekünk. Már több mint egy éve, hogy a COVID-19 járvány nehezíti az életünket, de együtt, vigyázva egészségünkre és megvédve szeretteinket, legyőzzük ezeket a nehéz pillanatokat. Köszönöm, hogy szolidaritásról és felelősségtudatról tettek tanúbizonyságot ebben az időszakban” – mondja az államfő az Államelnöki Hivatal honlapjára szombaton feltöltött videoüzenetében.

„Ezek a lelki megújulást nyújtó ünnepnapok hozzanak valamennyiüknek nyugalmat és harmóniát. Cristos a Înviat! Kellemes húsvéti ünnepeket! Frohe Ostern!” – zárta üzenetét Klaus Iohannis.

Kapcsolódók

Kimaradt?