banner_Lby144CD_KUK_12_maszol-970_250.jpg
banner_JLt9ZURq_KUK_12_maszol-300_250.jpg

Kitört a pánik egy bukaresti szórakozóhelyen, egymást taposták a fiatalok

Egymást taposva próbáltak kijutni a fiatalok szombat éjjel a Bukarest első kerületében található szórakozóhelyről, miután egy férfi könnygázt fújt a tömegbe, számolt be az Observator.tv.

Szombat éjjel 1 órakor riasztották a fővárosi rendőrséget az első kerületi csarnokban szervezett trap koncerthez, ahol pánikhangulat alakult ki. A helyszínre hamarosan mentősök is érkeztek.

A koncert szervezői a közösségi médiában közölték, hogy a pánikhangulatot egy férfi okozta, aki állítólag megpróbált felmászni a színpadra az énekes mellé, majd amikor a biztonsági őr megakadályozta ebben, könnygázt fújt a tömegbe, a közönség pedig ijedten próbálta elhagyni az épületet. Az incidensről több telefonos felvétel felkerült a TikTokra, a kommentelők között volt, aki arra panaszkodott, hogy a lábát, fejét, testét és kezét is megtaposták a menekülők.

@dumi_dgc #trapsodia #ian #concert #sparyparalizant ♬ sunet original - dumi_dgc

A rendőrség eljárást indított veszélyes tárgyak birtoklása és jogszerűtlen használata vádjával. Mint közölték a koncert helyszínén kilenc személyt azonosítottak, aki elhagyta a csarnokot, őket orvosi ellátásban részesítették, de kórházi kezelésre nem volt szükségük. Utólag a kerület egyik kórháza is jelezte, hogy a koncert egyik résztvevője jelentkezett az ügyeletes orvosnál, és irritáló szer belélegzése miatt kialakult rosszullétre panaszkodott.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?