FRISSÍTVE – Egymás után a CFR két mozdonya gyulladt ki menet közben Máramaros és Vâlcea megyében

Éppen egy hete, múlt szerdán gyulladt kis a Román Vasúttársaság (CFR) személyszállító részlegének egyik mozdonya a Teleorman megyei Videle állomása közelében, most pedig újabb esetről érkezett hír: ezúttal Máramaros megyében kapott lángra egy dízelüzemű mozdony a fehérszéki (Fersig) megállóhelynél. FRISSÍTÉS: Vâlcea megyében is kigyulladt egy mozdony, a szerelvényen utazó hatvan személyt leszállították. Egyik esetben sem sérült meg senki. 

Az eMM.ro szerint a Nagybánya és Zsibó közötti személyvonat főleg a környéken ingázó munkásoknak az egyik legfőbb közlekedési eszköze. A lángoló mosdonyhoz Nagysomkútról (Lomcuta Mare) és Nagybányáról érkeztek a tűzoltók, akik sikeresen megfékezték a lángokat. Az eset során senki sem sérült meg, az utazókat leszállították a szerelvényről.

Fotó: eMM.ro

A helyi hírportál szerint két héttel ezelőtt szinte ugyanitt, Fehérszék és Nagynyíres (Mireșu Mare) között szintén kigyulladt egy szerelvény, akkor három másik vonat közlekedését is több órára fel kellett függeszteni az érintett szakaszon.

FRISSÍTÉS: Vâlcea megyében is kigyulladt egy mozdony

A Nagyszeben és Râmnicu Vâlcea között közlekedő szerelvny mozdonya is kigyulladt szerdán délelőtt a Vâlcea megyei Mănăstirea Turnu megállóhelynél. A vonaton utazó hatvan személyt idejében leszállították a vagonokból. 

A CFR közleménye szerint a tűzoltók megfékezték a lángokat, mielőtt azok átterjedtek volna az utastérbe. Az utazókat az oltást követően ugyanazzal a szerevénnyel szállították tovább, de egy pótló mozdony segítségével. 

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?