Lángra kapott egy Arad és Temesvár között járó vonat mozdonya

Kigyulladt egy Arad és Temesvár között közlekedő vonat (Interregio) mozdonya hétfőn reggel az Arad megyei Németság (Şagu) és Vinga (Vinga) között. Az Arad Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség közlése szerint az utasok közül senki nem sérült meg.

A hatóság szóvivője, George Pleşca azt nyilatkozta az Agerpres hírügynökségnek, hogy a mozdonyban csaptak fel a lángok, amelyeket a helyszínre siető tűzoltóknak sikerült eloltaniuk. A tűz megfékezését azonban mindaddig nem tudták elkezdeni, amíg a vasúttársaság munkatársai le nem kapcsolták a mozdonyt a villamos hálózatról. Amikor az aradi, a németsági és a vingai tűzoltók a helyszínre érkeztek, a mozdonyt már leválasztották a szerelvény többi részéről. A tüzet reggel kilenc órára el is oltották.Fotók: aradon.ro/képernyőmentés

A vasúttársaság tájékoztatása szerint ez idő alatt a közeli állomásokon további hat szerelvény várakozott, amíg újra elindulhatott a forgalom. 

A vonaton körülbelül 30 személy utazott, ők biztonságban leszálltak, és a mezőn várták meg, amíg eloltják a tüzet és egy másik mozdonyt küldenek utánuk, hogy folytathassák útjukat. A katasztrófavédelem a nem közölt információkat a tűz keletkezésének okáról.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?