banner_uTEymvI8_970x250.jpg
banner_r1k9kdWS_300x250.jpg

Hólapáttal verték el a tolvajokat egy bukaresti üzletben a biztonsági őrök (VIDEÓ)

Két férfi próbált néhány terméket eltulajdonítani az egyik bukaresti bevásárlóközpontból, azonban a biztonsági őrök észrevették, hogy mire készülnek, és kegyetlenül elbántak velük. Nemcsak ütötték és rugdosták, hanem még egy hólapáttal is verték őket, hiába könyörögtek keservesen a tolvajok, hogy hagyják abba.

Annak ellenére, hogy az egyik férfi fájdalmában már esdekelt a biztonsági őröknek, hogy fejezzék be az ütlegelését a hólapáttal, a férfiak folytatták a bántalmazását: puszta kézzel verték, majd rúgták is a földön fetrengő tolvjokat.  (Az alábbi képsorok felkavaróak lehetnek)

A januárban, Bukarest hatodik kerületében történt esetről készült felvételek csak most láttak napvilágot, és a rendőrség szerint az ügyet nem jelentették náluk. A bevásárlóközpont képviselői is megszólaltak a felvételek megjelenése után, és kijelentették, hogy az efféle kegyetlen magatartás a biztonsági őrök részéről elfogadhatatlan.   

Az ügyben a hatóságok hivatalból eljárást indítottak a biztonsági őrök ellen ütlegelés és más erőszakos cselekmények gyanújával.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?