banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Gyökeresen megváltozik az időjárás

Az elkövetkező napokban gyökeresen megváltozik az időjárás. Szerdán esőre kell számítani az ország nagyrészén, amit erőteljes lehűlés követ. A hét második felében a hőmérséklet nem haladja meg a 11 Celsius-fokot.

Kedden az ország keleti, északi és a középső részén várható eső, míg a magashegységekben vegyes halmazállapotú csapadékra számíthatunk. Délkeleten a szél óránként akár 45 km-s sebességű is lehet. A hőmérséklet 8 és 19 fok között alakul, írja a Digi24.

Illusztráció | Fotó forrása: PexelsA hét második felében lehűl az idő. Szerdán a legtöbb területen csapadék várható. A Kárpátokon belüli területeken néhol zivatarok is előfordulnak majd. Éjszaka Moldvában, a dombvidéki területeken havazás és havas eső is lesz, a hegyekben pedig havazik. Csütörtöktől legfeljebb 11 fokra lehet számítani. Eleinte délnyugaton esik majd az eső, majd a hegyvidéken és a hegyek lábánál villámokkal kísért eső várható. Az éjszakák is hidegebbek lesznek. Bár a plusz értékek is maradnak, hét közepére a legalacsonyabb hőmérsékletek fagypont közelébe kerülnek, sőt -8 fok is lehet helyenként.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?