Felújítják a Maros megyei katasztrófavédelem székházát, máshol lesz az ügyfélfogadás

A székháza felújítási munkálatai miatt a Maros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) több helyszínre költözik át ideiglenesen. A renoválás várhatóan körülbelül két évig tart – tájékoztatott Dan Petru Daniel, a Maros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség szóvivője.

Mint részletezte, idén január 31-től a tűzvédelmi, valamint polgári védelmi engedélyek kiadásához szükséges iratcsomókat a megyeszékhelyen, a Köteles Sámuel utca 33. alatt lévő épületben nyújthatják be az érintettek. A tűzvédelmi és polgári védelmi dokumentumok átvétele és kiadása hétfőn 8.30–18.30, valamint kedd–péntek 8.30–16.30 között lehetséges.Fotó: ISU Mureș/Facebook

Ezzel egyidejűleg február 14-től a Maros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség adminisztrációja a Dózsa György utcában található Emil A. Dandea Ipari Kémiai Iskola kollégiumában folytatja munkáját. A marosvásárhelyi tűzoltóság tevékenységét továbbra is ugyanarról a helyről, a marosvásárhelyi önkormányzat Horea utca 28. szám alatt lévő helyszínéről látják el.

Az Országos Befektetési Vállalat tavaly mintegy 10 millió lejes szerződést ítélt oda egy marosvásárhelyi cégnek a Maros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség és a marosvásárhelyi tűzoltóság központjának tervezésére és kivitelezésére.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?