banner_xRg6ZFl6_Koldok_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Felgyújtotta magát egy fiatalember a több ezer eurós tartozása miatt

Leöntötte benzinnel, majd felgyújtotta magát vasárnapról hétfőre virradó éjszaka egy 27 éves fiatal a Máramaros megyei Felsővisó (Vişeu de Sus) városában. A férfi feltehetően azért akart végezni magával, mert nem tudta megadni 5000 eurós tartozását.

Az esetről a fiatalember 53 éves anyja értesítette a hatóságokat, a helyszínre a rendőrök és egy mentős csapat is kiérkezett. A rendőrségi közlemény szerint az asszony már a hívás során közölte, hogy a fia benzint öntött magára, majd egy öngyújtó segítségével próbált végezni magával.

Az áldozat másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, a mentők a nagybányai megyei sürgősségi kórházba szállították. A nyomozást folytató csapat egyik bennfentes tagja azt is közölte a sajtóval, hogy a férfi feltehetően azért akart véget vetni az életének, mert tetemes, mintegy 5000 eurós tartozása volt, amit nem tudott törleszteni.

FRISSÍTÉS: A férfit később súlyos állapotban átszállították a iaşi-i Sfântul Spiridon kórházba. Ezt a iaşi-i SMURD koordinátora, dr. Diana Cimpoeşu közölte a sajtóval. Tájékoztatása szerint a férfit a SMURD repülőgépével vitték át és helyezték el az éjszaka folyamán a kórház égett betegeket kezelő részlegének intenzív osztályán, ahol intubálták.

Cimpoeşu szerint a férfi alkoholt fogyasztott tette elkövetése előtt. Testének 45-50 százalékán szenvedett égési sérüléseket, légútjai is károsodtak. Kórtörténete szerint a férfinak 2-es típusú cukorbetegsége van.

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754–800808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre.

(Címlapkép: Digi24.ro)

banner_4BtporpC_300x250-HU.jpg

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?