Kiesett két testvér az ötödik emeletről, egyikük meghalt

Két testvér kiesett nagybányai, ötödik emeleten levő lakásuk ablakán, egyikük a helyszínen meghalt, a másikat pedig több sérüléssel, súlyos állapotban szállították kórházba, tájékoztatott vasárnap a Máramaros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

A felügyelőség szerint a zuhanást túlélő áldozat súlyos állapotban van, a nagybányai sürgősségi kórházba vitték. A két testvér egyik szomszédja a sajtónak elmondta, hogy a fiatalok egyedül laktak a lakásban, és a Nagybánya szélén szervezett heti autópiacon eladott tárgyak árából éltek. Szüleik már nem élnek.

A szomszéd azt is elmondta, hogy a két fiatalnak több kifizetetlen számlája volt, és lehet, hogy emiatt kétségbeesett lépésre szánták rá magukat. Pontos életkorukról egyelőre nincsenek információk.  A nagybányai rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen magyarul hívható 0754–800808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?