FRISSÍTVE – Szilágy megye: megtalálták a csütörtök este eltűnt gombászó gyerekeket

Nyomtalanul eltűnt hat 6 és 12 év közötti kiskorú, miután gombászni indultak, a gyermekek mind testvérek. A hatóságok egész éjszaka keresték őket, de nem találták meg. A Szilágy megyei szamosudvarhelyi gyermekek csütörtökön 18 óra után indultak el gombászni. FRISSÍTÉS: A hatóságok megtalálták a kiskorúakat.

Édesanyjuk este 23 óra után riasztotta a rendőrséget, miután gyermekei nem értek haza, akik – az anya állítása szerint – az otthonukhoz közeli erdőbe indultak gombát gyűjteni.

Fotó: a rendőrség Facebook-oldala

A hatóságok egész éjjel keresték őket, de nem bukkantak a testvérek nyomára. A rendőrség önkéntesektől kért segítséget, mivel nem állt rendelkezésükre olyan speciális jármű, amellyel éjszaka hatékonyan átkutathatták volna az erdőt.

Az Observator News szerint az önkéntesek 4X4-es járművekkel szinte egész éjjel keresték a gyermekeket, átfésülték az erdőt, de sajnos még mindig nem találták meg őket. A keresést péntek reggel folytatják, hogy minél előbb rábukkanjanak az eltűnt testvérekre, hiszen a hőmérséklet 4 fokra csökkent és az eső is esett éjszaka.

FRISSÍTÉS: A hatóságok pénteken reggel megtalálták a gyerekeket, akik jó állapotban vannak, de kórházba szállították őket további kivizsgálásra.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?