Összeütközött két autó Szentegyháza közelében, ketten kórházba kerültek

Egymásnak rohant két személyautó péntek délelőtt Szentegyháza közelében, a Csíkszereda felé vezető úton, az első éles kanyarban – tájékoztatott a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

A hatósági közlemény szerint a baleset 11 óra 40 perc körül történt, ekkor értesítették a rendőrséget a 112-es sürgősségi számon. Az első vizsgálatok során megállapították, hogy a balesetet egy 39 éves székelymagyarosi nő okozta, aki Székelyudvarhely irányából Csíkszereda felé haladt. Egyelőre tisztázatlan okok miatt elveszítette uralmát a jármű felett, és nekiütközött egy másik autónak, amelyet egy 51 éves Kovászna megyei férfi vezetett.

Az autót vezető nő és utasa, egy másik nő sérült meg a baleset következtében. Mindkettőjüket kórházba szállították. Az Udvarhelyszéki Közlekedési Infó Facebook-csoportban az éppen arra járók még órákkal később is arról számoltak be, hogy állt a forgalom az érintett szakaszon. 

A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított eljárást. A nyomozás még tart, hogy feltárják a baleset pontos körülményeit.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?