banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

FRISSÍTVE: Kiszabadult az apja által „túszként tartott” ötéves kislány

A rendőrség csütörtök este óta próbál jobb belátásra bírni egy Ilfov megyei férfit, aki bántalmazta feleségét, majd ötéves kislányukkal elbarikádozta magát chiajnai lakásukban. FRISSÍTÉS: Az ötéves kislány kiszabadult.

A kép illusztráció | Forrás: román rendőrségGeorgian Drăgan, az Országos Rendőr-főkapitányság (IGPR) sajtószóvivője pénteken arról tájékoztatott, hogy a rendőrök folyamatosan kommunikálnak a férfival, aki semmiféle követelést nem fogalmazott meg, csak azt kérte, hogy hozzanak ennivalót a kislány számára.

„A férfi gondoskodott a kiskorúról, nem bántalmazta” – közölte a szóvivő, hozzátéve, a túsztárgyalók csütörtök este óta folyamatosan kommunikálnak az illetővel.

Azt is elmondta, a kislány jelenleg nincs veszélyben, a rendőrség gondoskodott számára ételről. A hatóságok jelenleg azon dolgoznak, hogy békés úton bírják jobb belátásra az apát.

FRISSÍTÉS: Az apja által túszként tartott 5 éves kislány péntek délután szabadult. A rendőrség tájékoztatása alapján a túsztárgyalás sikerrel zárult. A gyermek immár a hatóságok felügyelete alatt áll és nincs veszélyben. Az 52 éves férfi immár szintén a rendőrség felügyelete alatt van. A teljes mentési akció, az első segélykérő hívástól számítva közel 28 órát vett igénybe, de szerencsére senki sem sérült meg.

A Libertatea helyszíni tudósítása alapján a férfival testvére, nagybátyja és az ügyvédje is beszélt. Két követelése volt: még délelőtt ételt kért a kislányának, később pedig a rendőrség és a sajtó távozását szerette volna elérni, hogy a televízióban ne „köszönjön” vissza rá a háza, ahol elsötétített ablakok mögött tartózködött.  

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?