banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

FRISSÍTVE – Mentőautó és autóbusz ütközött Kolozsváron: egy személy megsérült, hat gépkocsi érintett

Illusztráció: Borsi Balázs

Egy mentőautó és a Kolozsvári Közszállítási Vállalat (CTP) busza ütközött a Nagy (ma Horea) utcán, de több személygépjármű is érintett a közúti balesetben – írja a Cluj24.

Az első információk szerint a busz szélvédője betört, az is kiderült, hogy a mentőautó nem szállított beteget, viszont egy bevetésre sietett. A mentők és a rendőrök is kiérkeztek a helyszínre, a közlekedési rendőrség jelenleg vizsgálja, hogy mi történhetett.

A szemtanúk szerint tömegkarambol történt: a busz a sorban várakozó mentőautónak csapódott, amit beletolt az előtte álló gépkocsikba, ennek következtében több jármű is károsodott. A környéken az út nedves volt, ezért a buszsofőrnek nem sikerült időben megállnia.

FRISSÍTÉS: A rendőröket 8.20 körül riasztották a helyszínre, az balesetben összesen hat jármű érintett. A hatóságok információi szerint egy 48 éves férfi vezette a vasútállomás irányából a központ felé tartó buszt.

Az ütközés következtében a mentőautó nekiütközött egy parkoló autónak, majd az előtte álló három gépkocsinak, amelyeket egymásba tolt.

 Egy 41 év körüli kolozsvári férfi, a mentőautóban ülő orvosasszisztens könnyebben megsérült, őt kivizsgálásra kórházba szállították.

A sofőröket megszondáztatták, de kiderült, nem fogyasztottak alkoholt, mielőtt a volánhoz ültek – tájékoztatott a Kolozs Megyei Rendőr-főkapitányság.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?