Döbbenetes: egy üveg bort vitt be az iskolába egy 5. osztályos diák, szünetben megkínálta a barátait is

Vizsgálat folyik egy Vâlcea megyei iskolában, miután egy ötödikes diák egy üveg bort vitt be az osztályba a karácsonyi vakáció utáni első tanítási napon. Az egyik szünetben kihívta osztálytársait az iskola udvarára, hogy együtt igyanak.

Az igazgató azt követően értesült az esetről, hogy a közösségi médiában megosztottak egy videót, amelyen a gyerekek megpróbálják kinyitni az üveget. Az ötödikes diák állítólag egy iskolához közeli boltban vásárolta a bort.

Fotó: Pexels

Az iskolában tanuló gyermekek szülei közül többen is látták a felvételt és értesítették a vezetőséget az iskola udvarán tartott „buliról”. Az eset híre a megyei tanfelügyelőségre is eljutott, azonnal belső vizsgálatot rendeltek el.

„Értesítettük a rendőrséget, az érintett szülőket, valamint a gyermekjogvédelmi igazgatóságot a történtekről. Nem tudjuk, hogy végül megitták-e az alkoholt, de a diákokat a szülők jelenlétében hallgatjuk ki” – mondta Mihaela Andreianu tanfelügyelő. Hozzátette: ha a vizsgálat befejeződik, megteszik az szükséges intézkedéseket.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?