Diákverés miatt őrizetbe vettek egy háromszéki tanárt

Egy háromszéki tanár több tanulót is megvert az iskolában, ezért eljárást indítottak ellene és 24 órára őrizetbe vették, tájékoztatott a Kovászna megyei rendőrség.

Közleményük szerint  a rendőrség iskolai biztonsággal foglalkozó irodáját október 7-én értesítették egy orvosi rendelő dolgozói, miután fizikai bántalmazás miatt jelentkezett náluk egy kiskorú.

Illusztráció: Adobe Stock

A nyomozók kihallgatták az érintettet és megállapították, hogy diákot az iskolában, tanórán verte meg egy 39 éves tanár, aki másik három tanulót is megütött ugyanabban a tanintézetben. Az érintett tanár ellen eljárás indult a bántalmazó magatartás miatt.  A férfit 24 órára őrizetbe vették.

Kiss Imre háromszéki főtanfelügyelő az ügy kapcsán úgy nyilatkozott, hogy egy vidéki iskolában történt a diákverés és a tanintézet is vizsgálja az esetet. Hozzátette: amíg a rendőrségi kivizsgálás zajlik, a tanfelügyelőség nem kompetens az ügyben, ám az intézmény fegyelmi problémákkal is foglalkozó nevelési tanácsadója tartja a kapcsolatot a nyomozókkal.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

 

Kapcsolódók

Kimaradt?